Frituur de Buntzak

Buntstraat 105 - Lommel - 3920 - België - 0494/782872

 

Hoe het allemaal begon.

Al jaren kriebelde het om een frituur te beginnen. Steeds maar weer uitstel gedrag en redenen om het niet te doen. Totdat…

We er dan eindelijk voor gingen in 2014, we kwamen in een rollercoaster en al snel stonden we in onze eigen frituur. Vanaf het begin werd er door ons gekozen om voor kwaliteit en service te gaan. Mensen tevreden maken en ons uiterste best doen om steeds een stapje verder te gaan.

Dit vragen we ook van ons hele team. Want er komt veel bij kijken vooraleer we de beste frietjes of broodjes meegeven met onze klanten. Veel handen voor en achter de schermen.

Nu enkele jaren verder zijn we trots dat we al vele male toffe reacties en erkenningen gekregen hebben van onze klanten vanuit Lommel en ver daarbuiten.

Zo zijn we onverwachts door onze klanten verkozen tot beste frituur van Lommel in het nieuwsblad en behaalde we 18/20 op de frituur recensiepagina frietfromdesire.be dankzij een 5/5 voor prijs/kwaliteit. En dat sluit perfect aan bij ons moto “de beste kwaliteit voor de best mogelijke prijs”.

Heb je ideeën of suggesties voor acties, nieuwe snacks of wil je gewoon je mening delen met ons. Aarzel dan niet om ons aan te spreken of om ons te contacteren.

Bedankt voor jullie vertrouwen.